Nieuws

NIEUW! Mid­dag­nieuws op Focus en WTV

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Voortaan zijn we er op weekdagen ook op de middag, met een gepresenteerd middagnieuws, vanaf 12.30 uur.

Herinner jij je nog 1 februari 1993? Het was – toen – best een historische dag. De dag waarop er voor het eerst West-Vlaamse televisie in de huiskamer kwam. Boeiende pionierstijden waren het, met Jessie en Johan, Tony en Brigitte…

Wij, Focus en WTV, zijn al die tijd trouwe nieuwsbrengers en programmamakers gebleven. Op vandaag goed voor dagelijks 200.000 kijkers, die we elke dag – ook op zaterdag – het nieuws uit West-Vlaanderen brengen.

Nieuw: gepresenteerd middagnieuws...

Voor hen steken we op onze 25e verjaardag nog een tandje bij. Voortaan zijn we er op weekdagen ook op middag, met een gepresenteerd middagnieuws. Dat brengen we ook in lusvorm, zoals de kijker van ons gewend is. Doorlopend tussen 12u30 en 17u30. Je kan uiteraard ook via onze website volgen, op onze livepagina!

... met een vleugje nostalgie

Speciaal voor onze 25e verjaardag voorzien we, in dat gloednieuwe middagnieuws, een mooie vaste rubriek: een vleugje nostalgie. Elke dag blikken we terug op een reportage van de afgelopen 25 jaar. Pareltjes uit het archief, telkens dag op dag, terug tot leven gebracht. Zowel erg ingrijpende als opmerkelijke gebeurtenissen van toen, herbeleven we op die manier.

Bekijk ook

 

De redactie