Nieuws

Limi­ted Edi­ti­ons van Bri­hang na kwar­tier al uit­ver­kocht op sig­neer­ses­sie in Kortrijk

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Vanmorgen vroeg is het rijtje schuiven op de Maandagmarkt in Kortrijk om het nieuwste album 'Droomvoeding' van Brihang te kopen. Hijzelf is aanwezig om te signeren. De 150 Limited Editions waren na een kwartier al uitverkocht.

Boudy Verleye uit Knokke-Heist, ofwel de Nederlandstalige rapper Brihang, heeft een nieuw album uit: 'Droomvoeding'. Op de Maandagmarkt in Kortrijk is hij persoonlijk aanwezig om 150 Limited Edition vinylplaten te verkopen. In totaal zijn er 650 exemplaren, die verdeeld over vijf steden worden verkocht.

Speciale kaft

De speciale vinylplaten hebben een geperforeerde kaft, lijkend op de typische blauwe groentenbakken op de markt. En dat uniek exemplaar willen de fans koste wat kost in handen krijgen. "Zijn muziek wordt beter met elk nieuw album", klinkt het bij de fans die in rijen staan aan te schuiven.

"Zijn muziek wordt beter met elk nieuw album."

Fans van Brihang in Kortrijk

Al van 7.45 uur staat Brihang in Kortrijk om te signeren en te verkopen. Maar amper een kwartier later, zijn die al allemaal de deur uit. "Ik was hier om 8 uur voor een Limited Edition, maar die waren helaas al weg. Ik heb dan maar een gewone gekocht", vertelt een fan.

Afgelopen zaterdag stond de rapper ook op de zaterdagmarkt van Brugge voor zijn signeersessie. Komende dagen is hij nog te vinden in Gent, Leuven en Brussel.

Kjenta Vangampelaere

kjenta.vangampelaere@focus-wtv.be

Kjenta Vangampelaere
Kate Baert