Nieuws

N‑VA VISIE trekt met een fris­se naam naar de Jab­beek­se kiezer

N-VA VISIE

N-VA VISIE

N-VA Jabbeke laat een nieuwe wind door de partij waaien en komt lokaal op als N-VA VISIE. “Ervaring en vernieuwing”, dat is waar de Jabbekenaar zich aan kan verwachten wanneer ze in oktober naar de stembus trekken.

De gemeenteraadsleden van N-VA Jabbeke hebben de afgelopen elf jaar oppositie gevoerd. In het najaar willen ze hier verandering in brengen. “We willen een gemeente die efficiënt bestuurd wordt, waar de veilige en groene leefomgeving bewaard blijft”, zegt voorzitter Tijl Waelput. “We voelen dat de Jabbekenaar klaar is voor verandering.”

Gezonde mix

Die verandering willen ze teweeg brengen met nieuwe krachten. Op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zullen zowel ervaren gemeenteraadsleden als nieuwe, onafhankelijke kandidaten te vinden zijn. “We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe politieke talent een kans moet krijgen. Daarom stellen we onze organisatie open voor een gemeenschappelijk breed project, waar onafhankelijken welkom zijn. We delen dezelfde visie, namelijk dat het beter kan in Jabbeke”, besluit Waelput.

Robbe Van Damme