Nieuws

Han Solo op tour­nee met 15 jaar onver­sne­den humor

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Han Solo staat 15 jaar als stand-up comedian op de planken en dat zullen we geweten hebben. Na negen avondvullende shows gaat hij dit jaar weer op tournee. En deze keer stelt het publiek het programma samen. Elke avond zal dus anders zijn.

Gisteravond kregen we al een voorsmaakje op een voorstelling voor fans in Zulte, waar alles 15 jaar geleden begon. “Han Solo is iemand geworden die niet alleen humor brengt, maar ook een beetje een sociale functie heeft. Ik heb heel veel reacties gekregen van mensen: Wow, je hebt mij er echt door geholpen, door elke dag een filmpje te maken. En zo is Han Solo een nieuw leven begonnen.”

“Zijn humor is apart. Hij heeft er een politieke toets aan toegevoegd. Dat wordt wel gesmaakt.”

Koen Vermeiren, fan

Han Solo maakt zich op voor een nieuwe tournee met een rugzak van 15 jaar onversneden humor. “Ik ga eigenlijk 100 scenes van 5 minuten knippen. En elke avond gaat het een andere combinatie zijn. Maar het publiek beslist. Het publiek beslist welke show het gaat worden.”

De voorstellingen in Ieper in Brugge in juni zijn uitverkocht. Maar in het najaar komt Han Solo nog naar Oostkamp, Sijsele en Izegem.

Schermafbeelding 2024 03 27 105148
De redactie