Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.
De centrale keuken van het Sociaal Huis in Oostende heeft een catering award gekregen van de gerenommerde restaurantgids Gault & Millau.
De Gault & Millau catering awards worden uitgereikt aan bedrijven in België die rond specifieke thema's een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben. Zo worden er prijzen uitgereikt voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie en originaliteit en waste management. En voor die laatste categorie kaapt de keuken nu een prijs weg.
Voedseloverschot
"Duurzaamheid is één van de pijlers van de werking. Dit met aandacht voor voedselverspilling, overbodige verpakking, recycleerbare materialen en een gericht aankoopbeleid", luidt het. "Indien er toch klaargemaakte voedseloverschotten zijn, dan worden deze dagelijks door vrijwilligers van verschillende welzijnsorganisaties in Oostende afgehaald voor mensen met sociale noden".
CM
Ook de grootkeuken van het CM-zorgverblijf Ter Duinen in Nieuwpoort mocht een prijs in ontvangst nemen in de categorie relatie met de klant.