Nieuws

Kort­rijk­se Tho­mas uit De Mol’ lan­ceert met Con­ny eigen wiskundereeks

Thomas Conny Mad About Math 2023

Thomas en Conny uit 'De Mol' gaan van start met een wiskundige reeks: Mad About Math. De serie van educatieve en amusante filmpjes draait rond wiskundige concepten die op een leerzame, maar vermakelijke manier worden overgebracht. Zo willen ze wiskunde toegankelijk maken voor iedereen.

Conny en Thomas zijn gepassioneerde content makers, beiden met een diepgaande liefde voor wiskunde. Ze zijn vastbesloten om mensen te inspireren en wiskunde op een fijne manier bij te brengen. Beide namen afgelopen jaar deel aan het spelprogramma 'De Mol'.

"Iedereen moet het begrijpen"

“Tijdens onze reis samen werd onze aflevering Mad About Math zo goed ontvangen dat we dit concept niet zomaar konden loslaten”, vertelt Thomas. “De filmpjes zullen niet alleen educatief zijn, maar ook humor bevatten. We willen de meest complexe, wiskundige onderwerpen gemakkelijk uitleggen. Iedereen moet het begrijpen”, vult Conny aan.

De serie zal beschikbaar zijn op verschillende sociale mediaplatformen, waaronder YouTube, Instagram en Facebook. Daarnaast kan je op TikTok een kijkje achter de schermen nemen.

Lancering

Het project ging van start op 19 september. De huisstijl- & communicatie begeleiding komt van de creatievelingen van Thinkedge uit Kortrijk. “Ik was even geleden te gast in hun podcast Tweespraak. Er was meteen een klik. Mijn vrouw Cathy kent Thinkedge al jaren. De samenwerking was dus een logisch gevolg. Ze vertaalden op een machtige manier onze wensen naar een visueel concept”, aldus Thomas.

Louis Maes