Nieuws

Burg+ heeft in Kuur­ne zijn lijst vol­le­dig klaar

Burg Kuurne

In Kuurne gaat huidig burgemeester Francis Benoit (CD&V) samen met de Open VLD naar de kiezer onder de noemer Burg+. Het is een volledige lijst met 23 kandidaten, 12 mannen en 11 vrouwen. In 2018 haalde Benoit in Kuurne een monsterscore waardoor hij aan de macht kon blijven.


Op een vergadering heeft Burg+ op 17 juni transparant en democratisch de plaatsen op de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aangeduid.

Burg+ kiest voor Francis Benoit, de huidige burgemeester van Kuurne, als lijsttrekker van de vernieuwde ploeg, die bestaat uit kandidaten met engagement, goesting en ervaring.


Zijn verder kandidaat in volgorde: Vereeck Isabelle, Vanwynsberghe Willem, Deprez Jan, Van Haverbeke Eveline, Decock Fanny, Delneste Chris, Deroo Bert, Debrouwere Carine, Stamper Sarah, Bouckaert Lawrence, Duponselle Lore, D'Halluin Céline, Lannoo Lukas, Werbrouck Severino, Legein Getan, De Bleeckere Julie, Petrova Larisa, Verhaeghe Greta, Plets Marc, Verdure Rita, Schietgat Johan, Vanhauwaert Hilde als lijstduwers.

Bart Coopman