Nieuws

Aqua­ven­tu­re is der­de bes­te fami­lie­g­lij­baan van Europa

2019-09-17 00:00:00 - Aquaventure is derde beste familieglijbaan van Europa

Tijdens de uitreiking van de European Star Awards heeft de familieglijbaan Aquaventure van Bellewaerde Aquapark uit Ieper de derde plaats gewonnen in de categorie “Beste Familieglijbaan”.

In deze familieglijbaan kunnen tot 4 personen plaatsnemen in een grote band. Vervolgens glijden ze door de glijbaan, met een diameter van maar liefst 2.70 meter, langs een parcours van 117 meter. De glijbaan wordt helemaal spannend wanneer bezoekers zich plots op een gigantisch blad in open lucht bevinden.

“Bellewaerde Aquapark is zeer trots om deze award in ontvangst te mogen nemen. Het openen van Bellewaerde Aquapark betekende een investering van 17 miljoen euro, de grootste investering ooit in de geschiedenis van Bellewaerde. Deze award betekent dan ook een erkenning voor alle inspanningen,” zegt Stefaan Lemey, directeur van Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark.

De European Star Awards worden uitgereikt door het vaktijdschrift Kirmes & Park Revue. Een onafhankelijke en internationale jury brengt haar stem uit om uitzonderlijke prestaties van pretparken te belonen.

Ben Storme