Tendens

Culi­nai­re ont­dek­kin­gen tij­dens Won­der­food Adventure

Wonder Food NL 1080x1080

Lekker eten, dat toch ook duurzaam is? Komend weekend 20 en 21 april 2024 kom je er alles over te weten tijdens Wonderfood Adventure in Brussels Expo! Met de combinatie van een pretpark en een voedseltentoonstelling wil organisator Delhaize leren hoe je duurzamer kan omgaan met voedsel. 

Paleis 3 van Brussels Expo wordt op 20 en 21 april helemaal omgetoverd in een culinair walhalla. Je krijgt er een schat aan ideeën voorgeschoteld in een reusachtige keuken en vijf themaruimtes (de Koelkast, de Voorraadkast, de Tuin, de Oven en de Vuilnisbak). Er zijn interactieve workshops, proefsessies en educatieve activiteiten voor jong en oud.

Daarnaast zullen experts, gerenommeerde chefs en content makers lezingen en debatten over voedsel leiden op het grote podium. 

Mooie prijzen en pluspunten

Wonderfood is een speurtocht en schattenjacht die je door verschillende werelden leidt. Door raadsels op te lossen en verborgen aanwijzingen te ontdekken, verzamel je jetons. Deze kan je inruilen voor een gepersonaliseerde geschenktas met de producten van de verschillende werelden, ter waarde van 25 euro. Alle details over Wonderfood Adventure vind je hier

Anza Sheikh