Tendens

Stijl­vol­le hand­tas ten voor­de­le van kinderkankeronderzoek

2 L5 A7760 L

Musthave voor deze zomer die ook nog eens een prachtig doel steunt: een stijlvolle handtas van Clio Goldbrenner in samenwerking met Generation Wow & KickCancer!

Het Belgische handtassenlabel Clio Goldbrenner en Generation Wow, een bruisend netwerk van vrouwelijke ondernemers, hebben hun krachten gebundeld om KickCancer te steunen. Het resultaat? De HYBRID ‘BETTER TOGETHER’. 


2 L5 A7860 L

De opbrengst van deze limited edition handtas zal kinderen met kanker steunen. De lancering gaat gepaard met een gloednieuwe sensibiliseringscampagne over kinderkanker, met Belgische onderneemsters, zoals Olivia Borlée van UNRUN, in de hoofdrol.

2 L5 A7454 L

"We zijn ontzettend trots dat we met deze limited edition handtas ons steentje bijdragen aan de strijd tegen kinderkanker", vertelt Marie Mys, CEO van Clio Goldbrenner. "Met de HYBRID ‘BETTER TOGETHER’ maken we niet alleen een fashion statement, maar gebruiken we als ondernemende vrouwen ook onze stem en ons netwerk als een krachtig symbool van solidariteit."

Delphine Heenen, oprichtster KickCancer, is bijzonder blij met de steun van Generation Wow & Clio Goldbrenner: “Kinderkanker blijft de belangrijkste doodsoorzaak door ziekte bij kinderen ouder dan een jaar. Samenwerking op alle vlakken is noodzakelijk om kinderkankeronderzoek te financieren. Het is een creatieve samenwerking die de wereld van mode en filantropie met elkaar verbindt en zo de specifieke problematieken van kinderkanker onder de aandacht brengt.”

De HYBRID ‘BETTER TOGETHER’ is een omkeerbaar tasje uitgevoerd in metallic nylon dat over de schouder gedragen kan worden met een kleurrijke gevlochten riem of over de borst met een zwarte comfortabele verstelbare riem. Je kan het in een handomdraai transformeren van een diepblauwe metallic versie naar een lichtroze variant die in het oog springt. 

De limited edition handtas is verkrijgbaar via de webshop van Clio Goldbrenner. De opbrengst gaat integraal naar het waardevolle werk van KickCancer, waardoor zij onderzoek naar nieuwe behandelingen voor kinderen met kanker kunnen financieren.

Isabelle Uselli

Isabelle.Uselli@picstory.be

Isabelle Uselli