Tendens

Sandra’s smaak­ma­kers

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Sandra Bekkari combineert de passie voor gezond eten met een liefde voor smaak. De voorbije jaren lanceerde ze een gamma producten die voedzaam eten extra aantrekkelijk maken. Nieuwste telg in de familie smaakmakers is een eigen gamma kruiden en specerijen.

Je hebt de kleurrijke potjes misschien al gespot in winkels. Sandra lanceerde onlangs haar eigen gamma kruiden en specerijen.

“Ik ben al heel lang op zoek naar lekkere smaken in mijn gerechten. Gezond is voor mij belangrijk, maar smaakvol minstens evenveel. Ik ben een enorme fan van goede kruiden en specerijen. Het was al lang mijn droom om eigen mixen te kunnen samenstellen." Het is een 100 procent puur natuurlijke lijn, zonder vulstoffen.

De lijn van Sandra verleidt alle smaakpapillen met mixen zoals een Madras- en Mexican. “Ik vond het belangrijk om ook een goeie Italian mix te hebben. Ik hou van Italië en van de Italiaanse keuken. Peter en ik zijn er ook getrouwd. Het is dus ook symbolisch.”

Ook de Midden-Oosterse keuken is een rijke bron van inspiratie. “Eén van mijn favoriete smaken is roze harissa. Dat zijn gedroogde, eetbare bloemetjes. Heel mooi om een salade mee af te werken. Je salade ziet er direct veel mooier uit".

Ook makkelijk is de falafel- en hummusblend. Heel vaak moet je veel verschillende specerijen gebruiken. Dit is gewoon een mix. Waardoor je een keilekkere hummus heel snel klaar hebt.

Sandra Bekkari
De redactie