Tendens

Nacht­kle­dij voor overdag

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

De grens tussen nacht- en dagkledij vervaagt. Op de internationale vakbeurs voor lingerie in Parijs spotten we stijlvolle pyjama's waarin je gerust een hele dag kunt rondlopen, werken én buitenkomen! 

Lounge- en nachtkleding beleeft een nieuw tijdperk. Ontwerpers starten het jaar met het oog op comfort en een lekker in je vel zitten. Met een combinatie van glamour en comfort heb je de perfecte pyjama.

Geruit flanel is een van de bekendste materialen voor loungewear. Het is klassiek, stijlvol en comfortabel. Dit jaar is het er weer, maar met een twist, zoals ruiten, glitters en andere kleine spannende details. Met een stijlvolle pyjama kan je gemakkelijk een dag thuis doorbrengen zonder je zorgen te maken over je outfit. Bovendien biedt het extra warmte en comfort.

Fotos nightwear 8

Minimalistische kleuren

Voor wie het simpel wil houden, zijn er naast de flashy kleuren en patronen ook minimalistische ontwerpen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit de kleuren vieux rose, woestijnzon, zachtblauw en hemelsblauw.

Biologisch katoen

Fabrikanten besteden tegenwoordig meer aandacht aan gecertificeerd biologisch katoen. Het is een van de meest gebruikte stoffen voor nachtkleding. Het is natuurlijk, ademend en absorbeert vocht. Bovendien is zwaarder katoen voor het eerst op de markt. Deze kwaliteitsstof valt soepel en biedt meer comfort.

Fotos nightwear 6
Ilse Van der Vennet