Tendens

Loui­se meets Tine Priem

E5 GC DAY01 Look03 0084 RGB

Bereid je voor op een kleurrijke lente en zomer met de gloednieuwe collectie van Tine Priem en e5! De Vlaamse actrice en het modemerk bundelen de krachten voor de frisse, tijdloze en elegante stijl van "Louise meets Tine".

Stap meteen de zomer in met een warm en energiek kleurenpalet van Whisper White, Magenta, Red Orange en Orchid. Naast de levendige kleuren is elk kledingstuk gemarkeerd met de passie van Tine voor mode en creativiteit.

Met het oog voor comfort, veelzijdigheid en een moderne look is deze collectie geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. 

Inspirerende reis in Cuba

Sinds haar tienerjaren heeft Tine een passie voor mode. "lk kocht veel modemagazines en had plakboeken vol inspirerende beelden, modellen, kleuren en designs. Dit groeide verder uit in mijn twintiger jaren, waarbij ik zelf begon te schetsen." vertelt Tine. Kan ze goed tekenen? "Nee, absoluut niet, maar ik zag m'n ideeën graag op papier. Zo zijn m'n schetsboeken ontstaan met verschillende thema's en ontwerpen."

Tijdens een reis in Cuba werd Tine geïnspireerd door de levendige kleuren van de natuur: De groene jungle, parelwitte stranden en azuurblauwe zee. Een maand zonder zorgen of stress gaf een intens gevoel van vrijheid en inspireerden Tine om een collectie te schetsen. 
Terug thuis begon ze opnieuw te tekenen, maar het bleef bij ideeën. Dit is waar e5 te hulp schoot en de schetsen vertaalde in een concrete samenwerking. 

Louise meets Tine” is vanaf vandaag 19 maart beschikbaar op de website www.e5.be. Voor wie de kledingstukken wil uitproberen, hangt de collectie vanaf 20 maart in de winkels.

Anza Sheikh