Tendens

Goed in je vel met BOOST!

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Gezond leven hoeft niet ingewikkeld of moeizaam te zijn, het kan ook op een haalbare manier! Dat bewijst de app BOOST! die een holistische aanpak stimuleert. We waren erbij tijdens de fotoshoot met trouwe fans. Ook Josje Huisman zet als ambassadrice mee haar schouders onder de app!  

BOOST! werkt rond drie pijlers: Food, Body en Mind. 

Boost djulibravenboer 179

De app werd vier jaar geleden opgericht door intuïtief eten-coach Celien Rombouts en personal trainer Gudrun Hespel. Gudrun en Celien hebben BOOST! recentelijk uit handen gegeven en nu is er een nieuwe launch met een groepje trouwe fans als gezicht en Josje Huisman als ambassadrice. 

DSC 0436

Josje Huisman is ambassadrice van BOOST!

Gloednieuwe BOOST!-ambassadrice Josje Huisman licht toe waarom ze haar schouders onder de BOOST! app zet: “Ik ben eind vorig jaar bevallen van een prachtig 2e kindje, mijn geluk is compleet. Na mijn eerste bevalling was ik verbaasd hoe snel er gestreefd werd om een lichaam dat net bevallen was, opnieuw naar de vorm van voor de bevalling te krijgen… Ik heb al jaren geen weegschaal en ik kan dat iedereen aanraden. Ik ben na beide bevallingen niet op dieet gegaan, maar ben voedzaam blijven eten en heb de workouts en meditaties van de BOOST!-app thuis gedaan. Dit liet me toe om opnieuw wat me-time in te lassen en op een fijne en duurzame manier mijn energie en kracht op te krikken. Dit is het grote voordeel aan de app. Je kan op jouw ritme en volgens jouw behoeften bewegen, mediteren en voedzaam eten. Het is ten slotte inspirerend om deel uit te maken van een gemeenschap die echt gelooft in het koesteren van jouw lichaam."

Whats App Image 2024 04 14 at 15 57 20 1
Whats App Image 2024 04 14 at 15 57 20
Whats App Image 2024 04 14 at 15 57 21

Er is ook een BOOST! podcast met intussen meer dan 775.000 downloads. Vanaf vandaag, 6 mei, verschijnen er nieuwe afleveringen in een ander format. De datum is niet toevallig gekozen. Sinds 1992 wordt elk jaar de Internationale Anti-Dieetdag georganiseerd op 6 mei. De dag werd in het leven geroepen na de zelfmoord van een 15-jarig meisje dat zich te dik voelde. Jaarlijks wordt er extra stilgestaan bij de gevaren van diëten en de slachtoffers van het slankheidsideaal. En vooral ook: hoe het anders kan. De BOOST! app wil er mee voor zorgen dat élke dag een anti-dieet dag is!

Ilse Van der Vennet