Sport

Zes KVK-sup­por­ters zet­ten tat­too: onver­vals­te club­lief­de na onge­loof­lijk seizoen

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Zes supporters van KV Kortrijk hebben samen een tattoo laten plaatsen met het embleem van de club. Dat heeft alles te maken met de overwinning van vorige zondag, waardoor KVK volgend seizoen in de hoogste afdeling blijft. Een emotioneel moment dat de supporters willen laten vereeuwigen, na een seizoen om nooit te vergeten.

Tattoo KVK3

Tattoo-artieste Cindy Frey heeft bij 6 diehard-supporters een guldensporen getatoeëerd en de letters KVK in het rood. Kortrijk blijft in de hoogste klasse en de supporters zitten op een roze wolk.

Supporter Arne Vossaert: "Wat we dit jaar hebben, dat is moeilijk te overtreffen op vlak van emotie. En dat is vooral hetgeen ik wil laten vereeuwigen, die emotie, het feit dat we in eerste klasse blijven.

"Ik denk dat ik 20 jaar verouderd ben zondag. Het was niet normaal. Het was gewoon nagelbijten en een beetje stress toch wel", vertelt KVK-fan Dries Delbeque.

Tattoo KVK2

"Nog nooit vijf tegelijkertijd"

En de tattoo-artieste Cindy Frey heeft ervaring met tattoos van voetbalclubs, zelfs met het logo van Manchester.

"Ik heb al van verschillende voetbalclubs tattoo’s gezet. Maar nog nooit vijf tegelijk na een overwinning. Dat vind ik wel heel tof, dat ze die dedication hebben en zo fan zijn van een ploeg. Die samenhorigheid vind ik echt super."

HERBEKIJK: KV Kort­rijk blijft in de hoog­ste afde­ling dank­zij 4 – 2‑zege tegen Lom­mel SK (26/05/2024):

Stefaan Six
Andy Debo