Sport

Menen wint over­tui­gend van Gent

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Descopan Menen wint met 3-0 van Caruur Gent. De vice-kampioen heeft zijn seizoenstart wat gemist en kon nog maar één keer winnen voor gisterenavond. Met een stunt tegen de leider Caruur Gent staat de teller nu op twee gewonnen wedstrijden. 

Descopan Menen begint goed aan de wedstrijd en kan al direct uitlopen, het staat 7-1. Maar Caruur Gent komt halverwege de eerste set beter in hun spel en vinden de aansluiting 13-12. Maar toch kan Menen de eerste set naar zicht toetrekken: 25-23. 

Ook in de tweede set is er opnieuw een sterk Menen. Ze volleyballen met vertrouwen en dat vertrouwen heeft Gent niet in deze wedstrijd. Ze lopen uit tot 13-4.Gent komt meer en meer opzetten in de set, maar die achterstand waarmee ze begonnen maken ze nooit meer goed: 25-22. Menen lijkt vandaag niet te stoppen.

Maar dan komt er een valse noot in de derde set. Het begin is deze keer voor de bezoekers uit Gent die meteen 5 punten voorsprong nemen. Maar Menen toont zich strijdlustig en knokken zich terug in de set 18-18. Het blijft nog spannend tot op het eind, maar het is een foutje in de opslag dat Caruur Gent nekt. Descopan Menen wint met 3-0 van Caruur Gent. 

Redactie
Lowie Beirnaert