
Vandaag is in Oostende het startschot gegeven voor de achtste editie van de Week van de Smaak.
Meer dan 700 activiteiten zullen Vlaanderen en Brussel tien dagen lang in de ban brengen van de "Duurzame Verbeelding". Niet toevallig ging de Week van de Smaak in Oostende van start: vlakbij de Vistrap vertrok immers ook de Vistournee, de speeractie van deze editie.
Vlaams minister Joke Schauvliege en schepen Johan Vande Lanotte serveerden aan de Smaakmobiel de eerste Fish&Chips, in een creatie van de Oostendse topchef Floris Panckoucke. De volgende dagen zet de Smaakmobiel zijn tocht door Vlaanderen verder. Overal waar hij halt houdt, onder meer in Brugge en Roeselare, zal een plaatselijke chef zijn versie van Fish&Chips presenteren.
Alle info vind je op www.weekvandesmaak.be.
#Weekvandesmaak en #smaakboot gelanceerd in #Oostende. Pleidooi #duurzamevis. #FocusWTV pic.twitter.com/S5tmddKuWL
— stefaan kerger (@stefaankerger) November 13, 2014
Start van de week van de smaak te Oostende. Een promotie voor duurzame visserij pic.twitter.com/7fSxdRZ0gc
— Philippe Leyssens (@fotovideofilip) November 13, 2014