Nieuws

Team 2030 stelt in Wer­vik een deel van zijn lijst voor

Whats App Image 2024 07 05 at 10 28 19

Team 2030 heeft een deel van zijn lijst voorgesteld. De Wervikse partij kiest voor vernieuwing, verjonging én ervaring. Team 2030 wil ook verandering in Wervik-Geluwe.

Bert Verhaeghe: "Wij kiezen voluit voor een jonge en dynamische stad waar kinderen, jonge mensen, gezinnen en ook onze senioren zich thuis voelen. Een stad met toekomst."

Team 2030 biedt als stadslijst een “fris en vernieuwend alternatief voor de komende zes jaar. Na bijna 25 jaar socialistisch bestuur, geloven wij dat het tijd is voor een nieuwe wind. Wij willen geen oude en arme stad worden. Wij willen verandering brengen en Wervik-Geluwe opnieuw op de rails te zetten, met een focus op jonge en dynamische stad met toekomst.Deze verandering trekken we door naar onze lijst, met vernieuwing en verjonging, ondersteund door ervaren kandidaten.”

De eerste namen op de lijst

1. Bert Verhaeghe – Jurist, 42 jaar, papa van Marie (8) en Emiel (3). Lijsttrekker en kandidaat-burgemeester.

2. Melany Gadeyne – Onderneemster in hart en nieren, 40 jaar. Samen met haar man Nick runt ze een bouwbedrijf en bouwde ze met De Stal een pareltje van een feestzaal uit. Mama van Michelle (17), Henri (13) en Loic (11).

3. Mathias Bruggeman – Ingenieur, 27 jaar, voorzitter van de Jeugdraad en oud-hoofdleider van de Chiro in Wervik. Kent de jeugd door en door en wil hun stem laten horen in de gemeenteraad.

4. Nino D’Hellem – Actieve en sterke kracht uit Geluwe, 61 jaar, 12 jaar gemeenteraadslid en politieraadslid. Papa en trotse opa.

5. Steve Dejan – Ondernemer, 48 jaar, papa van Milan (24), Nienke (22) en Nooike (18), pluspapa van Clement (14) en Julien (12). Actief in Wervik als gemeenteraadslid, oud-voorzitter en huidig ondervoorzitter van Unizo en lid van verschillende verenigingen waaronder de omnisport-club enOlympos.

...

24. Koen Verschuere – HR-consultant - Actieve loper en fietser, 58 jaar, papa van drie zonen: Jelle, Robbe en Iben. Lid van het Bijzonder Comité voor de sociale dienst. Mede-lijstduwer.

25. Ann Degroote – Onderneemster, 51 jaar, leidt samen met haar man Filip een transportbedrijf. Mama van Matthias en Nicolas. Lijstduwer en gemeenteraadslid. Was al zes jaar schepen van de stad Wervik o.a. bevoegd voor financiën en milieu.

De volledige lijst presenteert de partij in het weekend na Wervik Kermis.

Ben Storme