Tapas!: Inktvis – lamsgehakt – Ras El Hanout
Elke week serveert chef Hermes van restaurant Rock Fort in Brugge onze heerlijk zomerse gerechtjes. Deze week maken we inktvis – lamsgehakt – Ras El Hanout.
Ingrediënten
- Pijlinktvis
- Chili
- Koriander
- Lamsgehakt
- ei
- Ras el hanout
- Limoen
- Mayonaise
- sjalot
- Capucine bloemetjes
Bereiding
Het lamsgehakt mengen met versnipperde sjalot, chili, koriander en 1 ei. Doe alles is een spuitzak en vul er de gereinigde pijlinktvisjes mee op. Prik de inktvisjes toe en bewaar ze koel. Meng de Mayonaise met de ras-el-hanout. Kruiden met limoen, peper en zout. Grill de inktvisjes op de BBQ en serveer met wat ras-el-hanout mayonaise. Werk het geheel af met wat capucine bloemetjes.
De redactie