Nieuws

Tap­as!: Inkt­vis – lams­ge­hakt – Ras El Hanout

Elke week serveert chef Hermes van restaurant Rock Fort in Brugge onze heerlijk zomerse gerechtjes. Deze week maken we inktvis – lamsgehakt – Ras El Hanout.

Ingrediënten

  • Pijlinktvis
  • Chili
  • Koriander
  • Lamsgehakt
  • ei
  • Ras el hanout
  • Limoen
  • Mayonaise
  • sjalot
  • Capucine bloemetjes

Bereiding

Het lamsgehakt mengen met versnipperde sjalot, chili, koriander en 1 ei. Doe alles is een spuitzak en vul er de gereinigde pijlinktvisjes mee op. Prik de inktvisjes toe en bewaar ze koel. Meng de Mayonaise met de ras-el-hanout. Kruiden met limoen, peper en zout. Grill de inktvisjes op de BBQ en serveer met wat ras-el-hanout mayonaise. Werk het geheel af met wat capucine bloemetjes.

De redactie