School opent stil­le ruim­te na tra­gi­sche dood leer­ling (16)

Kaarsen rouw

Het Sint-Jozefscollege in Torhout heeft een stille ruimte ingericht voor leerlingen die rouwen om hun medeleerling Timo. De jongen van 16 overleed vrijdagavond bij een verkeersongeval in Ichtegem.

De jongen viel met zijn fiets, een auto kon hem daarbij niet meer ontwijken. Voor de jongen van 16 kon geen hulp meer baten.

Hij ging naar school op het Sint-Jozefscollege in Torhout, en daar zijn ze in diepe rouw. “Zijn plotse overlijden in een tragisch fietsongeval heeft ons allen diep geraakt,” schrijft de directie op Facebook.

“We kennen Timo als een vriendelijke en voorname leerling die graag bij zijn vrienden was. Hij was een rustige jongen die genoot van het gezelschap en plezier. Timo was ook een knappe leerling in het vierde jaar wetenschappen. Plichtsbewust, met mooie en ambitieuze dromen, ingenieur worden was daar één van.”

Hulpdiensten ambulance 112
Nieuws

Tiener valt met fiets en komt om door aanrijding wagen

“Onze gedachten zijn bij zijn ouders en zusjes, zijn familie en vrienden en onze leerlingen en personeel. Ons kaarsje brandt voor jullie in deze uiterst moeilijke tijden.”

Sint-Jozefscollege Torhout
De redactie