Nieuws

Pas­ge­trouwd kop­pel krijgt ver­ras­send trouw­ca­deau: 700 krat­ten en 16.500 lege bierflesjes

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In Koekelare zorgen de vrienden van een koppel voor een bijzonder trouwcadeau. Ze kregen 16.500 lege bierflesjes met daarbovenop nog eens 700 bierkratten aan huis geleverd. Alles gebeurde vanmorgen terwijl het koppel in de weer was met de trouwfoto’s. Het is de bedoeling dat de trouwers de stunt pas maandag ontdekken wanneer ze terug thuiskomen van hun verlengd feestweekend.

Een twintigtal vrienden van bruidegom Thimen Rogiers offeren hun zaterdag op voor een bijzonder trouwcadeau. Ze ommuren het huis van het pasgehuwde koppel met bierkratten en leggen de tuin vol met lege flesjes.

Het leeggoed komt van bij de lokale bierhandelaar. Het bruidspaar krijgt het statiegeld van de flessen en de kratten uitbetaald wanneer ze alles terug brengen. Alle vrienden zijn vanavond ook op het trouwfeest. Maar er geldt een zwijgplicht tussen de vrienden, want Thimen en bruid Frauke weten nog van niets. “Frauke vroeg vorige week nog of de vrienden iets gingen uitsteken. Ik zei dat ik eens ging passeren, maar dat ik nog van niets wist”, klinkt het bij Esthelle Vanbillemont, vriendin van de bruid.

Whats App Image 2024 06 15 at 10 21 58
Whats App Image 2024 06 15 at 10 22 49
Whats App Image 2024 06 15 at 10 22 13
Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville
Siel Vandorpe