Nieuws

Oscar and the Wolf naast Sting en Clou­se­au head­liner op Beach Fes­ti­val Nieuwpoort

OSCAR AND THE WOLF 150x150

Max Colombie van Oscar and the Wolf staat op zaterdag 20 juli als headliner op het Beach Festival in Nieuwpoort. Met Sting op vrijdag en Clouseau op zondag had het festival al de eerste headliners bekend gemaakt. Het festival maakte eerder ook bekend dat het niet twee maar drie dagen zal plaatsvinden.

Van 19 juli tot en met 21 juli is het strand van Nieuwpoort de plek voor de derde editie van het Beach Festival. In november maakte de organisatie al de eerste headliners bekend: Sting, de frontman van The Police trekt op vrijdag het driedaagse festival op gang.

Op zaterdag is Max Colombie, beter bekend als Oscar and the Wolf, de hoofdact. De band blaast dit jaar 14 kaarsjes uit en brak helemaal door in 2014 met zijn album ‘Entity’. Datzelfde jaar kaapte Max maar liefst 3 MIA’s weg waaronder deze van beste doorbraak. Door pop, R&B, EDM en alternatieve elementen naadloos te mengen tot een unieke sound. “Oscar and the Wolf prijkte eerder al op de affiches van onder andere Tomorrowland & Pukkelpop, we zijn dan ook héél trots dat we deze band kunnen toevoegen als headliner”, vertelt Bo Vanbeselaere.

Max Colombie was gisteren in VTM Nieuws openhartig over zijn alcohol- en drugsverslaving. 

Belgische zondag

Nog méér Belgische namen komen op zondag 21 juli, hoe kan het ook anders op de nationale feestdag. De 40ste verjaardag van Clouseau en 20 jaar Natalia staan op het programma. Ook hitsensatie Metejoor viert mee. Met Olivia en Les Truttes is de affiche compleet.

Meer info en tickets vind je op de website.

Kjenta Vangampelaere

kjenta.vangampelaere@focus-wtv.be

Kjenta Vangampelaere