Kris­ti­aan Van­den­bus­sche stelt nieuw boek Amor’ voor

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Advocaat en strafpleiter Kristiaan Vandenbussche heeft zijn nieuwste boek 'Amor' voorgesteld op de zeedijk van Oostduinkerke. Zijn tweede fictieboek is een avontuurlijke thriller. 

Ruim 3,5 jaar na zijn debuut met 'Cupido' ligt een tweede fictieboek van Kristiaan Vandenbussche in de rekken. 'Amor' is een verhaal van Kikoto, een getormenteerde Congolese vluchteling. Het verhaal speelt zich af van de Vlaamse kust tot de Italiaanse Dolomieten.

In de beachbar 't Zand werd auteur Vandenbussche vergezeld door moderator Ilse Chamon. Actrice Joke Devinck las enkele fragmenten uit het boek voor en bracht het verhaal zo tot leven.

2020-11-18 00:00:00 - Vandenbussche maakt debuut met "Cupido"
Nieuws

Vandenbussche maakt debuut met "Cupido"

De Bende van Nijvel

Dit boek is de grootste uitdaging van mijn carrière.

Kristiaan Vandenbussche

En auteur Vandenbussche zit niet stil. Ondertussen is de Pannenaar bezig met een derde boek, dit keer non-fictie, over de Bende van Nijvel. Als advocaat van enkele nabestaanden wil hij de hele puzzel van een van België's meest besproken misdaden, nog eens leggen: "De bedoeling is dat we bij elke robotfoto van de bende van Nijvel de juiste dader kunnen kleven. En dan wil ik er niet alleen een gezicht bij kleven, maar ook de hypothese van de misdaad. Een grote uitdaging, de grootste uit mijn carrière". 

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville
Brian Dewulf