Nieuws

Hol­ly­wood­ve­det­ten Mila Kunis en Ash­t­on Kut­cher bezoe­ken Brug­ge en drin­ken Bel­gi­sche bieren

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Het hollywoodkoppel Mila Kunis en Ashton Kutcher bezochten gisterenavond restaurant De Vier Winden in hartje Brugge. "Een heel liefdevol, normaal en bescheiden gezin", klinkt het bij de uitbaters.

Ashton Kutcher (45) en Mila Kunis (39) zijn op vakantie met hun kinderen in Europa en bezochten gisteren Brugge. Rond 18 uur gaan ze ook binnen in restaurant De Vier Winden. "Ze hebben verschillende bieren  geproefd waaronder Kwak en Brugse Zot en hebben mosselen gegeten", vertelt Jessica Boutte, de dochter van de uitbater.

"Ze waren heel vriendelijk en sociaal. Een heel normaal, mooi en liefdevol gezin, bescheiden ook", vertelt ze.

Niet eerste bezoek

Zeven jaar geleden bezochten ze ook het frietkotje op de markt van Brugge, voor de Halletoren. Het was schrikken bij de uitbaters, maar ze zijn wel wat gewoon. "Er komen geregeld bekende gezichten langs. Vorig jaar kwam prins Laurent langs, ook Jean Claude Vandamme, Ron Moss en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden hebben we in de loop der jaren gezien."

De acteurs zijn bekend van de hitserie ‘That ‘70s Show’. Ook individueel kennen ze filmsucces, zo speelde Mila Kunis in ‘Black Swan’ en Ashton Kutcher in ‘The Butterfly Effect’. Het koppel is deze week ook al gespot in Brussel en in Gent.

2023-03-29 00:00:00 - Hollywoodvedetten Mila Kunis en Ashton Kutcher bezoeken Brugge en drinken Belgische bieren - 2_10.png
Redactie