Nieuws

Gert Ver­hulst bekroond tot ere­bur­ger van Koksijde

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Mediafiguur Gert Verhulst is zaterdagochtend door de gemeente Koksijde bekroond tot ereburger. Hij krijgt deze titel voor zijn betrokkenheid in de gemeenschap en het daarmee op de kaart zetten van Koksijde. 

Gert Verhulst is al jarenlang een gevestigde waarde in de mediawereld en al meer dan 10 jaar inwoner van Oostduinkerke. Voor zijn inzet en participatie in de gemeente krijgt hij nu vanuit het gemeentebestuur van Koksijde de titel van ereburger. 

"Uw keuze om van Antwerpen naar Oostduinkerke te verhuizen en uw leven hier met ons te delen, heeft Koksijde op een andere manier op de kaart gezet"

Marc Vanden Bussche, burgemeester Koksijde

"Gert Verhulst, ereburger van Koksijde, uw naam zal voor altijd verbonden blijven met onze gemeente. Je hebt ons nog groter op de kaart gezet, ons trots gemaakt en ons eraan herinnerd dat het belangrijkste in het leven de verbinding is die we met elkaar hebben.", klonk het deze morgen in de Kokpit in Koksijde. 

"Laten we het glas heffen op Gert, op zijn vrouw Ellen, hun familie en op de prachtige gemeenschap van Koksijde, die vandaag een beetje rijker is door deze erkenning. Santé op Gert Verhulst, onze nieuwste ereburger.", aldus burgemeester Vanden Bussche. 

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville
Wout Bernaert