Nieuws

Erva­ren chef met koud­wa­ter­vrees in Zet’Joe

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Je kan ze moeilijk jonge starters noemen, maar toch hadden Geert en Mireille Van Hecke vanmorgen beginnersstress bij de opening van hun nieuwe restaurant in Brugge.

Eind september trokken ze de deur dicht van hun driesterrenzaak De Karmeliet. Vandaag zijn ze enkele huizen verder in dezelfde straat gestart met "Zet'Joe". Een kleinschaliger restaurantconcept, maar met een even verfijnde keuken. Het restaurant telt zes tafels en 24 couverts.

"Ik doe mijn keuken die ik nu al 35 jaar doe. Maar we gaan toch wat meer de eenvoud zoeken maar de producten en leveranciers blijven dezelfde", zegt Geert Van Hecke. "Je kunt het vergelijken met De Karmeliet. Het is nog hetzelfde. Dat is ook de bedoeling".

In Zet'Joe betaal je 75 euro voor een keuze driegangenmenu en 125 voor het uitgebreide menu. Prijzen die gastronomen graag willen betalen, want je schuift bij een voormalige driesterrenchef aan tafel.


 

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville

Taalfout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt in dit artikel?