Nieuws
 | update 

Dran­ou­ter pakt uit met line-up voor kinderen

2017-08-03 00:00:00 - Festival Dranouter is er klaar voor

Festival Dranouter pakt uit met een line-up voor kinderen. Onder meer Kapitein Winokio en muziekvoorstelling Pipa Polo krijgen een plekje op de 'KIDS line-up'. Verder zijn er ook tal van activiteiten en animatie voorzien voor de jongste bezoekers.

Dranouter is een gezinsvriendelijk festival. Daarom pakt de organisatie naast het reguliere programma ook uit met een 'KIDS line-up' met tal van optredens, voorstellingen en andere activiteiten voor jonge festivalgangers.

Op vrijdag 2 augustus komt de muzikale sprookjesvoorstelling Pipa Polo richting Dranouter. Vrijdag en zaterdag zakt Bonkie Bonkie Soundsystem af naar het West-Vlaamse festival met een fuif voor de jonge festivalgangertjes. Op Zaterdag 3 augustus kunnen kinderen komen kijken naar de dans- en zangshow Ik en den Theo. Op zondag 4 augustus komt de populaire Kapitein Winokio naar de festivalweide voor een zomerconcert.

Verder zijn er voor kinderen nog een instrumentenatelier, de Babybar, het Berenbad, en speeltoestellen zoals Playscape. De jongste bezoekers kunnen ook genieten van fanfares. De jongste festivalgangers kunnen toegang krijgen tot het festival met een KIDS-ticket van vijf euro.

Belga
Celien Tanghe