Nieuws

Car­cas­se win­naar op Con­cept Res­tau­rant Awards

2016-10-11 00:00:00 - Carcasse winnaar op Concept Restaurant Awards

Carcasse uit Koksijde is de overwinnaar geworden van de Concept Restaurant Awards 2016. Die werden maandag tijdens een prestigieuze gala-avond uitgereikt in de Bourla Schouwburg in Antwerpen.

Horecamensen uit heel het land stemden Carcasse van bezieler en slager Hendrik Dierendonck op één voor BLVB Boutique (Sint-Martens-Latem) en Le Botaniste (Gent/New York).

“Wij hadden dit absoluut niet verwacht. Ik ben tenslotte slechts een slager die de perfectie ziet wat vlees betreft, maar die tot voor kort qua horeca weinig ervaring genoot. Toch zeker als ik naar de andere genomineerden kijk", reageert een zeer opgetogen Hendrik Dierendonck.

Dierendonck werkt in Carcasse, net zoals in de beenhouwerij die zowaar één vormt met het restaurant.

De redactie