Nieuws

Beurs Hof & Huis biedt idee­ën voor tuin in pro­vin­cie­do­mein d’Aertrycke

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

De tuin- en lifestylebeurs 'Hof & Huis' reikt het hele pinksterweekend inspiratie voor tuinmeubels, buitenkeukens en meer aan op het provinciedomein d'Aertrycke in Torhout. Ongeveer 180 standen geven naast het kasteel uitleg aan bezoekers die hun tuin of buitenleven willen opwaarderen. 

Hof & Huis is naar eigen zeggen de grootste tuinbeurs van West-Vlaanderen en brengt dit jaar verschillende bedrijven uit de sector al voor de 31ste keer samen. Het doet dat op een domein waar een pak eigenaars van een tuin alleen maar van kunnen dromen. Het provinciedomein d'Aertrycke omvat het neogotische kasteel, bijgebouwen en grote vijvers. 

Beestenboel

Bezoekers vinden in Torhout voorbeelden van eettafels of zetels om hun tijd buiten wat aangenamer te maken. Daarnaast is ook het seizoen voor de buitenkeuken en barbecues begonnen. Kenners geven advies om buiten creatiever te koken en verschillende klassen aan barbecues proberen kleinere of grotere grillfanaten te overtuigen. De organisatie heeft verder aan de trouwe viervoeter van de klanten gedacht. Zij kunnen aan de hondenbar passeren of allerlei speeltjes testen in de loopweide. De Torhoutse Paardenmarkt heeft ook een stand op het evenement. Wie aandachtig kijkt, herkent nog alpaca's, schapen, ganzen en meer.

Hofenhuistorhoutaertrycke24
Hofenhuistorhoutaertrycke24parasol
Robbe Wets