Nieuws

Asfal­te­rings­wer­ken op ver­keers­wis­se­laar E403 en A19

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Dit weekend worden op de verkeerswisselaar A19 en E403 asfalteringswerken uitgevoerd.

De parallelweg van de verkeerswisselaar Moorsele en het op- en afrittencomplex nr 1 Gullegem dat daarop aansluit worden voorzien van een nieuwe laag asfalt. Dit gebeurt enkel in de rijrichting Ieper. Om de duur en de hinder van de werken te beperken, wordt er dag en nacht doorgewerkt.

Hinder

Van op de A19 richting Ieper zijn zowel de op- en afrit nr. 1 Gullegem als de afrit naar de E403 richting Brugge afgesloten. Van op de E403 is zowel in de richting Doornik als in de richting Brugge de afrit naar de A19 Ieper afgesloten.

Wie op de A19 de afrit Gullegem richting Brugge wil nemen, moet omrijden via het volgende complex namelijk de op- en afrit nr. 2 Menen om vervolgens richting Brugge te rijden.

Wie op  de E403 richting Ieper wil, moet omrijden via de A19 richting Kortrijk en dan een keerbeweging maken aan het knooppunt A19/R8.

Wie via oprit Gullegem richting Ieper wil, moet de A19 oprijden richting Kortrijk en dan een keerbeweging maken aan het knooppunt A19/R8.

Wie via de oprit Gullegem richting Brugge wil, moet ook omrijden via het knooppunt A19/R8, vervolgens de R8 oprijden richting Bissegem, dan de N8 volgen en oprit Wevelgem nemen naar de E403 richting Brugge.

Grote asfalteringswerken op de aansluiting A19->E403 in Wevelgem. Dit weekend afgesloten richting Ieper. Meer vanavond op @FocusWTV pic.twitter.com/GY9cd9wfVB

— Bregt Vermeulen (@B_R_E_G_T) October 1, 2016

De redactie