Nieuws

Aan­schui­ven bij top­chefs op Kookeet

Voor een zacht prijsje genieten van topgastronomie. Dat is de succesformule waarmee Kookeet duizenden fijnproevers naar Brugge lokt.

 De start gisteren was alvast een schot in de roos. Op ’t Zand heb je keuze uit 30 topchefs.

De drukte was bij sommige chefs zo groot dat je een kwartier in de rij moest wachten op je gerechtje. Veel chefs proberen op Kookeet ook eens iets nieuws uit. Pieter Lonneville (Tete pressée): "Ik presenteer de Gaufres à l' Ostendaise. Normaal zou je verwachten dat een wafel een dessert is, maar ik combineer het met een klassieke visbereiding".

Nog tot maandagavond

Kookeet is een initiatief van de Brugse dienst voor lokale economie. Dankzij de betaalbare prijzen kan iedereen kennismaken met unieke gerechtjes van topkoks. En dat levert extra klanten op. De driedaags Kookeet loopt nog tot maandagavond.

De redactie

Taalfout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt in dit artikel?