Het Sundae Huis

Samen met Eline Rousseau van Het Sundae Huis gaan we dit jaar een huis in Kortrijk helemaal verbouwen. In 10 afleveringen brengen we heel wat fases van de verbouwing in beeld. En jij kan daar bij helpen!

Warme Sundaevibe dankzij decoratieve technieken

Programma's
Warme Sundaevibe dankzij decoratieve technieken

Het Sundae Huis in Kortrijk krijgt steeds meer vorm en vooral kleur. In deze aflevering ondergaat de tienerkamer een metamorfose met 3D-wandpanelen en een speciale verftechniek in zachtroze.

Wat is het Sundae huis?

Het Sundae Huis is een bel-etage woning uit de jaren ‘60, gelegen in het bruisende Kortrijk. Het oude karaktervolle pand barst van het potentieel en staat klaar voor een complete make-over. Samen met de Sundae Friends en een team van handige kijkers van Focus en WTV zal deze renovatie worden afgewerkt.

Programma het sundae huis woning luchtbeeld

Ontwerpkeuzes voor de renovatie

De Sundae vibe staat voor het gelukzalige gevoel van een ontspannen zondagmiddag. Dit gevoel wordt weerspiegeld in de ontwerpkeuzes die zijn gemaakt voor de woning. Verwacht zachte kleurtinten die een gevoel van rust en sereniteit creëren. Betonlook-elementen voegen een moderne en industriële touch toe, terwijl een open keuken met prachtige houtstructuren een gevoel van warmte en gezelligheid oproept.

Naast het omarmen van het Sundaegevoel, is het ook belangrijk om de oorspronkelijke sixties vibe van de woning te behouden. Zo blijven enkele karakteristieke elementen van het huis intact. Eén van die elementen is de oorspronkelijke trap, die een gevoel van authenticiteit en geschiedenis toevoegt aan het interieur.

Programma het sundae huis woning luchtbeeld

Volg elke fase van de renovatie

Vanaf 3 juni zie je 10 weken lang elk weekend een nieuwe stap in het proces. Zorg ervoor dat je geen moment mist van dit inspirerende renovatieavontuur. Volg ook onze sociale media voor meer exclusieve behind the scenes content.

Programma het sundae huis partners
Pexels redrecords 2872418 3

Ontdek al onze programma's

Focus en WTV brengen naast de dagelijkse nieuwsuitzendingen ook heel wat interessante tv-programma's.