Nieuws

The Wolf­pack pro­moot fiets­toe­ris­me in Ieper

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Stad Ieper gaat samenwerken met Deceuninck-Quick-Step om het meerdaags fietstoerisme te stimuleren. De vele routes die de Westhoek te bieden heeft, zullen in de kijker worden gezet. Onder meer met een filmpje met enkele renners van het team.

Burgemeester Emmily Talpe: “De precaire gezondheidssituatie waar we jammer genoeg nog niet vanaf zijn, heeft het fietsen zowel recreatief als sportief een boost gegeven. Dat laten we niet los. We zijn dan ook bijzonder blij om zo’n succesvol wielerteam te verwelkomen. De renners van ‘The Wolfpack’ zullen het ongetwijfeld beamen, zowel tijdens hun trainingsritten of deelname aan de wielerwedstrijd Gent-Wevelgem: Ieper is een ideale uitvalsbasis om de mooie Westhoek en Noord-Frankrijk met de fiets te verkennen.”

Patrick Lefevere: “De ploeg zal het fietstoerisme in Ieper helpen promoten aangezien we geloven dat dit partnership perfect past bij onze waarden. De manier waarop de vredesstad Ieper omgaat met het erfgoed van de Eerste Wereldoorlog en de herdenking van de vele slachtoffers, is iets waar wij als ploeg ook achter staan. Er is meer in de wereld dan wielersport en het is goed dat we daar soms aan herinnerd worden.”

Ben Storme