Eindejaarscruise op de Mekong: Schip

Het schip La Marguerite biedt 46 kajuiten in een verfijnd decor dat u terug meeneemt naar het koloniale verleden. De naam van dit schip verwijst trouwens naar Marguerite Duras. In de aanleghavens volgen de bezoeken elkaar op. Je ontdekt steden en dorpen, monumenten en markten, werkplaatsen, fabrieken en zoveel meer aan de majestueuze rivier.

Reizen mekong cruise schip

Kajuiten

De ruime en comfortabele kajuiten zijn verdeeld over vier dekken en zijn allen buitenkajuiten. Op het Hoofddek hebben de 8 kajuiten met een oppervlakte van 20 m² twee patrijspoorten (die niet geopend kunnen worden). De 16 Deluxe kajuiten op het Bovendek en de 14 Deluxe kajuiten op het Panoramadek hebben een raam en toegang tot een klein balkon. Het Zonnedek beschikt over 6 Junior Suites van 26 m² met raam en toegang tot een balkon, alsook 2 Suites Terras van 41 m² met raam en toegang tot een privéterras. De Suites op het Zonnedek hebben een kingsize bed en een sofa, evenals een badkamer met aparte douche en whirlpool.

Reizen mekong cruise kajuit 01

Alle kajuiten zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met kledingkast, bureau, minibar, kluis, haardroger en telefoon (interne lijn). Op de Hoofd-, Boven- en Panoramadekken zijn de Deluxe kajuiten uitgerust met twinbedden die bij elkaar geschoven kunnen worden. De kajuiten hebben een badkamer met douche en toilet.

Reizen mekong cruise kajuit 02

Gemeenschappelijke ruimtes en activiteiten aan boord

De gemeenschappelijke ruimtes, waaronder het panoramische restaurant en de Lounge Bar, zijn gezellig ingericht, en geven een indruk van ruimte en rust. Het Zonnedek, uitgerust met ligstoelen en een klein zwembad, is de plaats bij uitstek voor observatie en ontspanning. Een fitnessruimte (vrij toegankelijk) en twee massagesalons (betalend) maken de faciliteiten compleet. De meeste kajuiten hebben een raam dat uitkomt op een balkon (met uitzondering van de kajuiten op het Hoofddek). Tijdens het varen wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan diverse activiteiten aan boord. Een kookles en een introductie in de Aziatische tafelkunst, filmvertoningen, een traditionele muziekshow en een Cambodjaanse dansshow, zijn aangename momenten om de diversiteit van deze twee voorouderlijke culturen te ontdekken.

Reizen mekong cruise restaurant

Brochure

Wij hebben alle info over de reis samengevat in een brochure.

Reizen mekong cruise brochure
Reizen mekong cruise landschap

Eindejaarscruise op de Mekong