Eindejaarscruise op de Mekong

Het is steeds weer nadenken - wat te doen met eindejaar? Wij maken van de jaarovergang graag iets bijzonders en we reizen in die periode door Vietnam en Cambodja - een cruise op de Mekong. Cultuur, natuur, architectuur, lekker eten - een zalige onderdompeling in Zuidoost-Azië.

Schip

We varen met het schip R/V La Marguerite.

Reizen mekong cruise schip

De reis

We hebben er al aan gedacht... aan 'de eindejaarsfeesten'...

Nieuwjaar vieren, da’s iets waar je veel kunt over piekeren. Met wie, waar, wat gaan we eten, wie gaat koken, wat gaan we doen... Niks daarvan dit jaar: Wij gaan met vakantie!

De overgang van 2023 naar 2024 vieren we op een luxueus 5-sterrencruiseschip, samen met andere kijkers van Focus & WTV. Voor het eerst trekken we richting Azië. We maken een cruise op de Mekong, en krijgen zo een mooi stukje Vietnam en Cambodja te zien.

We gaan naar de grootste stad van Vietnam – naar Ho Chi Minhstad, wat veel mensen kennen als Saigon. Schitterende gebouwen, die ook het verhaal van de Franse kolonisatie vertellen.

We gaan varen en ontdekken de grote bedrijvigheid op en rond de Mekong. De landbouw, de zijdeateliers, de vele kleine dorpjes, of de drijvende markten – waar we met een klein bootje ingaan.

Reizen mekong cruise 01
Reizen mekong cruise 02
Reizen mekong cruise 03

We nemen je mee door Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Ook hier hebben we het over de Franse kolonisatie, en – uiteraard ook – over de Rode Khmer. En we komen meer te weten over de religie en de mensen, we bezoeken heel wat tempels – met als hoogtepunt Angkor Wat, waar we anderhalve dag lang naar de mooiste plaatsen gebracht worden.

Reizen mekong cruise 04
Reizen mekong cruise 05
Reizen mekong cruise 06
Reizen mekong cruise 07

Brochure

Wij hebben alle info over de reis samengevat in een brochure.

Reizen mekong cruise brochure

Prijs

Het is een cruise in vol pension, waarin ook de vluchten, excursies, dranken aan tafel en ons verblijf voor en na de cruise in de vijfsterrenhotels inbegrepen zit. Een reis voor 84 personen.

Reizen mekong cruise landschap

Contact

Contacteer voor vragen en reservatie de medewerkers van RIVAGES DU MONDE via e-mail of telefonisch tijdens de kantooruren.

E-mail

Je kan een e-mail versturen met jouw vraag naar: info@rivagesdumonde.be

Telefoon

Je kunt op werkdagen van 9u tot 17u30 telefonisch contact opnemen via het nummer: 02 899 84 00

Reizen adriatische cruise

Overzicht kijkersreizen

Ontdek hier alle info over al onze eerstvolgende geplande reizen en de meest recente kijkersreizen.