Adriatische cruise: Schip

La Belle de l’Adriatique werd volledig gerenoveerd in 2017. Het schip biedt een eigentijdse en warme omgeving aan om de Middellandse Zee en de Adriatische kust te ontdekken. Tinten van groen en goud geven het schip een elegante en zonnige stijl. Dit schip met 4 dekken meert aan in het hartje van de steden en verwelkomt slechts 197 passagiers aan boord.

Het schip heeft een lift die de dekken bedient. De kajuiten op het bovendek en op het inschepingsdek hebben grote ramen. Deze op het benedendek hebben patrijspoorten. Op het hoofddek bevindt zich het restaurant waar al uw maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise. Op het inschepingsdek zal de salon / bar u verwelkomen tijdens de gezellige avonden. Het grote zonneterras beschikt over twee jacuzzi’s en ligstoelen.

Faciliteiten: Groot salon met dansvloer, eetzaal met bediening, panoramabar met TV, bibliotheek en terras, groot zonnedek met bar en restaurant, 2 jacuzzi’s, ligstoelen, souvenirwinkel, lift, wifi. Airconditioning: op het hele schip en in elke hut.

Reizen adriatische cruise schip

Kajuiten

Inrichting : alle kajuiten hebben buitenzicht en zijn uitgerust met een douche en WC, satelliet-tv, haardroger, kluis, radio, individuele centrale verwarming of airconditioning, 220V stopcontacten, wi-fi internet.

Een traditionele keuken

Een enkele avonddienst wordt aangeboden aan de passagiers, zodat u zeker voldoende tijd heeft om de prachtige steden te ontdekken. Dankzij de grote panoramische ramen kunt u optimaal genieten van het uitzicht. De chef-kok biedt u een internationale keuken aan met een vleugje lokale smaken.

Gemeenschappelijke ruimtes

Het schip beschikt over heel wat aangename plaatsen met respect voor ieders privacy.

Plan van het schip

Reizen schip adriatische cruise 2023

Brochure

Wij hebben alle info over de reis samengevat in een brochure.

Reizen adriatische cruise landschap 02
Reizen adriatische cruise

Adriatische cruise