Vliegende Reporter

Vliegende Reporter Naomi gaat deze zomer op pad en ontdekt allerlei leuke dingen om te doen, te proeven of te beleven in verschillende gemeentes in West-Vlaanderen.

Vliegende reporter in Poperinge

Vliegende reporter lucien

Museumhuis Lucien De Gheus

De setting van Op Toer in Poperinge is de prachtige tuin van het Museumhuis Lucien De Gheus. Vliegende Reporter Naomi was benieuwd naar het Museumhuis, dus ging ze er op bezoek, samen met de voorzitter van de Stichting Lucien De Gheus, Luc.

Vliegende reporter lucien
Vliegende reporter picon

Picon en reuzen

Vliegende Reporter Naomi ontdekt vandaag alles over Picon in Poperinge. Ze ontmoet Wout, die een 'piconbusje' heeft. Wat dat allemaal inhoudt, ontdek je in Op Toer!

Vliegende reporter picon
Vliegende reporter vergeten spoor

Het Vergeten Spoor

De Eerste Wereldoorlog heeft ook in Poperinge heel wat sporen achter gelaten. Vliegende Reporter Naomi gaat op bezoek in het Bezoekerscentrum van de stad, waar er nu een tentoonstelling 'Het Vergeten Spoor' te zien is. Ze praat ook met Sven Verhaeghe, die een film maakte voor de tentoonstelling.

Vliegende reporter vergeten spoor
Vliegende reporter hop

Hopboerderij

Vliegende Reporter Naomi maakt haar laatste stop in Poperinge. Ze gaat langs bij Annebel, die samen met haar man een hopboerderij heeft. Annebel weet Naomi alles te vertellen over de plant én laat haat ook proeven van heel wat lekkers met hop.

Vliegende reporter hop

Vliegende reporter in Roeselare

Podwalk

Nieuwe Podwalk in Roeselare

Vliegende Reporter Naomi gaat deze zomer op pad en ontdekt allerlei leuke dingen om te doen, te proeven of te beleven in verschillende gemeentes in West-Vlaanderen. Vandaag ontdekt ze de nieuwe Podwalk in Roeselare!

Podwalk
Stadhuis vliegende reporter

Het vernieuwde Stadhuis van Roeselare

Vliegende Reporter Naomi gaat langs in het vernieuwde Stadhuis van Roeselare. Na twee jaar hard werken, is het Stadhuis bijna klaar voor de opening in september. Naomi ontmoet Annebeth, die er binnenkort zelf gaat mogen werken.

Stadhuis vliegende reporter
Plukweide vliegende reporter

Plukweide en picknicken bij het Bergmolenbos

Vliegende Reporter Naomi gaat vandaag picknicken met Oliva. Oliva heeft een plukweide aan het Bergmolenbos in Roeselare en neemt Naomi mee in haar eigen, rustig stukje bos.

Plukweide vliegende reporter
Dvr zaag zeef

Zaag & Zeef in Roeselare

Vliegende Reporter Naomi gaat langs in het gezinsvriendelijk restaurant Zaag & Zeef in Roeselare. Ze ontmoet er Charlotte, de uitbater van de zaak. Wat Zaag & Zeef zo kindvriendelijk maakt, legt ze zelf uit.

Zaag zeef vliegende reporter

Met dank aan