Nieuws

Veel volk ver­wacht op begra­fe­nis bur­ge­mees­ter Anzegem

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Het gemeentebestuur van Anzegem verwacht morgen een massa volk op de uitvaartplechtigheid van de overleden burgemeester Claude Van Marcke. 

Die vindt om elf uur plaats in de Sint-Stephanuskerk in deelgemeente Vichte.  Om te vermijden dat er een verkeerschaos zou ontstaan, hebben de gemeente en de politie een aantal verkeersmaatregelen genomen.

Op het plein voor de kerk is het verboden te parkeren. Ook de Oudenaardestraat wordt afgesloten vanaf het kruispunt met de N36 tot aan het kruispunt met de Waregemstraat.  Het autoverkeer wordt er omgeleid. Voetgangers en gebruikers van het openbaar vervoer zullen uiteraard geen problemen ondervinden,  maar ook voor wie met de auto komt is er een oplossing. Om verkeersproblemen te vermijden, stelt het koopcentrum Molecule zijn parking ter beschikking. Van daaruit zullen shuttlebussen vertrekken naar het centrum van Vichte. 

Claude Van Marcke overleed vorige week woensdag na een complicatie bij een routine-operatie in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Aalst.

 

Ben Storme