Nieuws

N‑VA Mid­del­ker­ke eist onder­zoek naar ver­dwe­nen dossiers

2019-01-04 00:00:00 - N-VA Middelkerke eist onderzoek naar verdwenen dossiers

De fractievoorzitter van de N-VA van Middelkerke, Anthony Goethals, eist een onderzoek naar de verdwenen dossiers uit het gemeentehuis.

"Gisteravond tijdens de installatievergadering te Middelkerke kwam de voorzitter met de mededeling dat het gemeentehuis leeggeroofd is. Al de dossiers, documenten en handleidingen zijn verdwenen uit het kantoor van de burgemeester, toen ik dit hoorde was ik verbouwereerd", zegt hij.

Vetes

"Op 14 oktober heeft de kiezer gesproken en de kiezer heeft altijd gelijk, dat is democratie. Met het verdwijnen van de dossiers is een nieuwe lijn overschreden in de Middelkerkse politiek. Hier is er maar één slachtoffer en dat is de ganse bevolking van Middelkerke", luidt het in een persmededeling. "Dat een nieuwe politiek meer dan nodig is staat als een paal boven water en hoe vlugger we hier werk kunnen van maken hoe beter. Middelkerke moet terug centraal staan in het debat en niet de persoonlijke vetes. Ik eis dan ook dat er een onderzoek komt naar de verdwenen dossiers en dat de oud-burgemeester zich hierover dient te verantwoorden naar de Middelkerkse bevolking toe", besluit hij.

Lees ook:

De redactie