Partnercontent

Leg Het Mij Uit: sporttechnologie

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In ‘Leg het mij uit’ ontdekken we op Focus & WTV tien weken lang, tien bekende en soms nieuwe studierichtingen. Wat leer je in biomedische wetenschappen? Hoe sportief moet een sporttechnoloog zijn?

Elke aflevering gaat een student op pad met iemand uit zijn of haar omgeving die nood heeft aan een duidelijke uitleg van de studierichting.
Een uitleg die alle misopvattingen de wereld uit helpt en die toont wat de studierichting écht is.

Sporttechnologie aan Hogeschool VIVES campus Kortrijk? Leg het mij uit!

De sportwereld digitaliseert! Want meten is weten en enkel zo kan je prestaties verbeteren. Derdejaarsstudent Sporttechnologie Shana start weldra haar carrière als een van de eerste sporttechnologen. Vooraleer ze dat doet, toont ze haar vriendin Emma wat de opleiding precies inhoudt.

Sporttechnologie, top voor álle sporters!

Topsporters, recreatieve sporters, sporters met een beperking, coaches, trainers, therapeuten en zelfs supporters! Sporttechnologie staat in diens van de ganse sportwereld. Maar hoe dan? Daarvoor kijk je best naar aflevering zeven van ‘Leg het mij uit’, maar opleidingshoofd Sofie Vanmaercke geeft je graag al een voorproefje.

Technologisch revalideren

Wat is het praktisch nut nu technologie in de sport? Bewegingstherapeut Michel van Sport’R weet het wel! Technologie is een onmisbaar instrument in zijn job als therapeut. Neem het gerust van Michel zelf aan:

Met dank aan

Klaas Neutens