Partnercontent

Leg Het Mij Uit: Machi­ne- en pro­duc­tie­au­to­ma­ti­se­ring UGent Kortrijk

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In ‘Leg het mij uit’ ontdekken we op Focus & WTV tien weken lang, tien bekende en soms nieuwe studierichtingen. Heeft de opleiding ‘built environment’ iets te maken met het milieu? En waar kan je werken met een opleiding ‘3D-artist’?

Elke aflevering gaat een student op pad met iemand uit zijn of haar omgeving die nood heeft aan een duidelijke uitleg van de studierichting. Een uitleg die alle misopvattingen de wereld uit helpt en die toont wat de studierichting écht is.

Machine- en productieautomatisering aan UGent campus Kortrijk? Leg het mij uit!

Waan je in de toekomst in de zesde aflevering van ‘Leg het mij uit’. Aan UGent op campus Kortrijk vind je de unieke, bijna futuristische opleiding machine- en productieautomatisering. Ingenieursstudent Emiel neemt zijn beste maat Thibault mee nar een wereld van slimme robots. Val samen met Thibault van de ene verbazing in de andere.

Machine- en productieautomatisering uitgelegd

Een tongtwister van een richting. Gelukkig is er docent Dieter Vandenhoeke die je al even kort en bondig uitlegt wat machine- en productieautomatisering is. Check zeker ook de aflevering waar Dieter nog méer van zijn expertise voor je in de strijd gooit.

2 redenen waarom deze opleiding uniek is

Enkel aan campus Kortrijk van UGent kan je de opleiding volgen. Flexibiliteit en digitalisering maakt het dan ook zo uniek. Waarom? Daarvoor geef ik het woord aan Dieter.

Een opleiding van en voor de toekomst

De toekomst is geautomatiseerd en door een nauwe samenwerking met de industrie, blijft de opleiding up-to-date. Waar komen alumni machine- en productieautomatisering dan terecht? Dieter somt de 3 grootste werkplekken even op.

Met dank aan

Klaas Neutens