Partnercontent

Leg het mij uit: 3D-artist

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

In ‘Leg het mij uit’ ontdekken we op Focus & WTV tien weken lang, tien bekende en soms nieuwe studierichtingen. Wat is een sporttechnoloog? En is biomedische wetenschappen meer dan in een labo werken?

Elke aflevering gaat een student op pad met iemand uit zijn of haar omgeving die nood heeft aan een duidelijke uitleg van de studierichting.
Een uitleg die alle misopvattingen de wereld uit helpt en die toont wat de studierichting écht is.

3D-artist aan Syntra West Kortrijk? Leg het mij uit!

De gloednieuwe opleiding 3D-artist aan Syntra West Kortrijk staat centraal in de vijfde aflevering van ‘Leg het mij uit’. Grafisch ontwerper in opleiding Louise Kympers is in de ban van de wereld van 3D, maar de programma’s en techniek erachter schrikken haar toch wat af. Ontdek samen met Louise in aflevering 5 waarom dat helemaal niet nodig is!

3D-artist, multidimensionale mogelijkheden

Je meest originele ideeën tot leven laten komen, da’s toch de droom van elke creatieve geest? Met de vaardigheden die je in de opleiding 3D-artist leert, hoef je er niet langer van te dromen. Van personages in games tot de virtuele sets in filmproducties, 3D-artists vind je overal! Docent Jens Dirickx geeft je al een korte inhoud van leerstof.

Van je hoofd naar het scherm...

Dat is het doel van de opleiding! Jens omschrijft welke profielen hij verwacht in de opleiding. Voel je je aangesproken? Dan weet je wat je te doen staat!

Met dank aan

Klaas Neutens