Partnercontent

De kof­fie­pau­ze: pretecho’s

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Op dinsdag brengt Caroline een kop koffie naar een West-Vlaming die aan het werk is.  Tijd voor een babbel – ‘een koffiebreak’ – deze week met Angie Wyffels, die pretecho's maakt en een babyspa heeft.

Koffiepauze met Angie Wyffels, die pretecho’s maakt

Toen Angie zwanger was van haar eerste kindje vond ze dat haar man bij de gynaecoloog genegeerd werd en dat ze zelf ook nauwelijks de tijd kreeg om naar haar baby te kijken. Dat zat haar dwars. Via vriendinnen hoorde ze over ‘pretecho’s’: echo’s waarbij er geen medische controle gebeurt, maar waarbij er op een rustige manier naar de baby in de buik gekeken kan worden. De foto’s en video’s die dat oplevert, zijn een mooie herinnering voor later! Angie probeerde dit uit, en was helemaal verkocht!

Een paar jaar later stopte ze met werken als pediatrisch verpleegster om in Geluwe haar eigen zaak te starten. Ze volgde een opleiding tot echoscopiste, leerde hoe je echo’s moet interpreteren, zodat ze aan ouders kan tonen wat er te zien is. Vandaag is iedereen welkom bij haar. Broertjes, zusjes, meters, peters, grootouders... samen met de ouders in spe wil ze er een mooi zwangerschapsmoment van maken.

Met dank aan

Caroline Verstraete

caroline.verstraete@picstory.be

Caroline Verstraete