Nieuws

Twee­daags semi­na­rie over onder meer aller­ge­nen in Ter Groe­ne Poorte

Vandaag en morgen organiseert  diepvriesbedrijf Fribona op de Grootkeukenschool van Ter Groene Poorte een tweedaags seminarie.

Er worden 400 deelnemers uit heel België verwacht.

Het West-Vlaams diepvriesbedrijf  Fribona bestaat 55 jaar. Het bedrijf is specialist in diepvriesvoeding en een belangrijke partner binnen de opleiding Chef Grootkeuken in de Brugse Hotelschool.  Wie hier afstudeert komt later in de zorgsector, scholen of bedrijfskantines terecht. Tijdens het seminarie blijkt dat er op vlak van voedselveiligheid nog heel wat werk aan de winkel is. Een duidelijke communicatie over de ingrediënten kan heel wat problemen met allergenen voorkomen, hoor je hier.

Bernard Vanneuville

bernard.vanneuville@focus-wtv.be

Bernard Vanneuville

Taalfout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt in dit artikel?