Tendens

Ladies on the road

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Inspireren, tips delen, nieuwe inzichten sprokkelen,… De tweede editie van de Ladies on the road-conference was ook dit jaar een boeiend event voor 250 ondernemende vrouwen!

Na een succesvolle editie in Izegem trok organisatrice Liesbeth Claeys dit keer naar Brugge voor de tweede editie van de Ladies on the road conference bleef hetzelfde: Een dag waarin vrouwelijke ondernemers hun ervaringen delen en zich laten inspireren door interviews en panelgesprekken met succesvolle zakenvrouwen.

We praatten met enkele van de sprekers, waaronder Raissa De Haas. Samen met haar tweelingzus Joyce waagde ze de sprong naar het ondernemerschap. Na hun studies lanceerden ze het tonicmerk Double Dutch Drinks. Een parcours met ups en downs waar ze veel uit leerden.

Vrouwen ondernemen meer dan ooit. Maar ze zijn nog altijd in de minderheid. Anja Moortgat is expert in leiderschap en schreef het boek ‘Het nieuwe leiden is vrouwelijk’. Ze vergelijkt de verschillende eigenschappen van een leider met de godinnen uit de Griekse mythologie. Zo staat Athena voor daadkracht, Demeter voor verbinding en Aphrodite voor passie.

De redactie