Kies West 24

Kan­di­da­ten­fo­to’s met AI op vracht­wa­gens: Open VLD wil gezien worden

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Een kiescampagne, dat is zien en gezien worden. De partij Open VLD zet daarbij in op artificiële intelligentie. U hebt ze misschien al gezien, alle kandidatenfoto's zijn gemaakt met AI en er rijden vanaf vandaag ook vrachtwagens door de provincie met enkele kopstukken op de achterzijde.

Het zijn vrachtwagens van een bedrijfsleider uit Izegem, die ook de lijst duwt bij de opvolgers. De liberalen willen tonen dat nieuwe technologie onze economie en maatschappij kan vooruit helpen.

Christ Vandamme is lijstduwer federaal (Open VLD):" AI, artificiële intelligentie, de toekomst. Daar geloven we sterk in met Open VLD. Het geeft ons meer groei, meer toekomstperspectief en meer welvaart voor de mensen."

"AI brengt vele toepassingen"

"Ik denk dan aan toepassingen in het onderwijs, in de gezondheidszorg", vult Jasper Pillen aan. Hij is lijsttrekker voor het Vlaams parlement.

"Veel sneller kankeronderzoek, individuele begeleiding van leerlingen. Dankzij de data die verzameld worden met artificiële intelligentie. Het is een deel van de toekomst en dat willen we mee uitdragen."

Vincent Van Quickenborne (lijsttrekker federaal voor Open VLD): "Campagne is zien en gezien worden maar vooral tonen dat je gelooft in de toekomst. Wij geloven echt dat de toekomst heel veel interessante dingen zal brengen. Wij kiezen heel uitdrukkelijk voor die moderne technologie, omdat we denken dat daardoor onze economie beter zal groeien, meer zal groeien en voor meer welvaart zal zorgen."

Bart Coopman