Nieuws

Poli­tie zoekt naar deze man die toi­let­da­me pro­beer­de te verkrachten

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

De politie en het parket van West-Vlaanderen zijn op zoek naar een onbekende man die bijna een jaar geleden een vrouw probeerde te verkrachten in Middelkerke. Het gaat om de uitbaatster van de openbare toiletten aan de zeedijk.

De verdachte is te zien op camerabeelden, maar het gerecht weet nog niet wie hij is. Het maakt de beelden nu openbaar.

De feiten speelden zich af op 28 augustus vorig jaar. Op bewakingsbeelden is te zien dat de verdachte een geruime tijd aanwezig was op de zeedijk samen met nog twee andere mannen.  Daarna zien we dat de verdachte drie keer naar de openbare toiletten gaat aan de Paul de Smet de Naeyerstraat in Middelkerke. De laatste keer, rond 20 voor 5, zou hij geprobeerd hebben om de uitbaatster te verkrachten. Ze doet haar verhaal in Faroek, het opsporingsmagazine van VTM.

Nog steeds is niet duidelijk wie de verdachte is. De man is tussen 30 en 35 jaar oud en ongeveer 1,75 meter groot. Hij is normaal gebouwd en heeft kort geschoren donker haar. In zijn linkeroor had hij een opvallende oorbel met een kruis. Hij droeg een zwarte T-shirt, een zwarte short en badslippers. Wie de verdachte of de twee andere mannen (hieronder op foto) herkent, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via het gratis nummer 0800-30.300, of via opsporingen@police.belgium.eu.

 

2023-07-11 00:00:00 - Politie zoekt naar deze man die toiletdame probeerde te verkrachten - 220828_faroek_poging_verkrachting_middelkerke_man2.jpg
2023-07-11 00:00:00 - Politie zoekt naar deze man die toiletdame probeerde te verkrachten - 220828_faroek_poging_verkrachting_middelkerke_man3.jpg
Tijs Neirynck