Nieuws

Hore­ca­beurs Bre­de­ne viert tien­de verjaardag

Je moet ingelogd zijn om gratis livestreams en video’s te kunnen bekijken.

Voor de tiende keer al wordt in Bredene de jaarlijkse horecabeurs georganiseerd in het Meeting- en Eventcentrum Staf Verlsuys.

Jaarlijks komen daar ruim 6.500 professionele bezoekers op af.  Er zijn 170 standhouders, die zorgvuldig geselecteerd werden. Naar aanleiding van de tiende verjaardag van de Horecabeurs Bredene pakt de organisatie uit met de Heureka! Award. Een nieuw intiatief dat innovaties binnen de sector wil belonen.  Oesterkwekerij De Oesterput uit Oostende heeft alvast de eerste gewonnen. Hun gerenommeerde Oostendse oesters kweken ze volgens hun eigen procedé in de Spuikom.

De vakbeurs gaat door vanaf vandaag tot en met donderdag 22 februari. Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen. Er zijn ook workshops, infosessies en opleidingen.

De redactie